Dala-Floda Värdshus  
 
Evenemang i Studion
 

Eko-konferenser
Köket serverar ekologisk mat och i lokalen finns eko frukt mm. Kockarna är utomordenligt duktiga på anpassaning till utmanande kostönskemål.

Konferenskoncept
Konferens "Må Bra" innebär fokus på bra mat. Vi berättar om råvarorna, ursprung, hantering och Slow-food. Läs mera under Konferenspaket.

Konferens "För Er själva" innebär att Ni ges tillgång till hela Värdshuset, Ni är de enda gästerna och vi tar väl hand om Er! Minimiantal 8 pers. Läs mera under Konferenspaket.

Konferensaktiviteter
Baka i vedeldad ugn Curlinginstruktion Kajakpaddling i älven Slädtur med häst
Laga mat med kockarna
Teambuilding
Trädgårdsvisning
Trädgårdsföreläsning
Vinprovning av våra ekologiska viner "Värdshuset 100 år” Fäbodtur till fot eller häst

Med flera aktiviteter efter önskemål. Fråga oss gärna om råd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktivitet-laga mat

Konferensaktivitet - bakning

Gott kaffe från kaffepetter

 

Välkommen till den ekologiska konferensen
"Konferensen ska inspirera, den ska ge möjlighet till naturliga möten och bra kommunikation och där ska inte finnas störande moment. Vi vill också äta god och bra mat, det är viktigt, och få bra service samt gärna ta en promenad eller sparktur för att rensa hjärnan...."

"2010 års Mest Inspirerande Mötesmiljö" det var längesedan men otroligt roligt! Det avgjordes i Göteborg under TUR-mässan den 25-26 mars. Vi var nominerade!! Dala-Floda Värdshus var utvalt tillsammans med 7 andra spännande mötesplatser i Norden. Inspirerande mötesmiljö 2010  

Konferera på Dala-Floda Värdshus, här ges tillfälle till kreativa möten i inspirerande, rogivande och intim miljö med sjön och skogen inpå knuten. Från och med 2012 har vi två intressanta koncept: Konferens Må Bra och Konferens För Er själva. Läs mera under fliken Konferenspaket.

Ekologiskt tänkande präglar hela vår konferensmiljö, allt från inredning, skrivmateriel till rengöringsmedel. Nu har vi ny teknisk utrustning och nya bekväma konferensmöbler anpassade till vår miljö.

Under sommarhalvåret är särskilt attraktiva månader, med närhet till morgondopp, paddling och skogspromenader, men här vilar en skön stämning alla årstider. Vi har flera kurslokaler att välja mellan. Från Studion, som är den största lämplig för 40-50 personer, till den mer informella, Bagarstugan med plats för åtta personer. Se mer information under fliken Lokaler