Dala-Floda Värdshus klicka Dig tillbaka till Hem
 
 

 
  Värdshuset Mat & Logi & Paket Konferens Kontakt Om oss Upplevelser Aktuellt
 
     

Aktuellt
Hotellet öppet sommaren 2022 17 juni till 14 augusti: Måndag kl 15-söndag kl 11

September till maj: Vissa helger är hotellet öppet

Restaurangen
Endast frukost serveras sommar 2022. Förhoppning finns att servera middag i mindre omfattning genom ev. gästspel / ekokockar. För info: Telefon 0241-22050 eller skicka ett mail

Kalender 2021

Snart kommer kalender 2022

Akvarellmåleri 19-23 maj. Fullbokat

Akvarellmåleri 3-6 juni. Fullbokat

Midsommarfirning 17-20.6 Enstaka rum kvar torsdag och lördag. Dans runt midsommar stången i vår by!

Kurs: Rosor i broderi, stickat, virkat, sytt och vävt 28 juni-2 juli 2021. Fullbokat

Komidsommar 4.7-11.7Enstaka programpunkter

2-8 aug. Operafestival i Dala-Floda. På Värdshuset Operamiddag 5 aug. kl. 19 Anna Eklund Tarantino med vänner. Måste upplevas - mat, underhållning och sång i en fantastisk kombination.

Kl 19. Pris 670 kr för OPERA och 3 rätters middag. Ring 0241-22050 och boka bord!

Se: Dala-Floda Operafest

9 aug. Ellinor & Leonor på Dala-Floda Värdshus kl 19
Biljettpris: 150:-/person
Reservera plats för ditt sällskap via SMS till 0707407646
Betalning på plats, kontant eller Swish.

Jonases Bar håller öppet från kl 18.30

Kulningskurs 11-12 sept. Fullbokat

Kulningskurs 25-26 sept. Fullbokat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bastubad vid Flosjön

Dalarnas restauranger

 

En kaffe i trädgården

Opera!!!

Dans på dansbanan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

På Värdshuset
Det är annorlunda tider men en försiktig optimism finns att vi så småningom får en mera normaliserad tillvaro. På Värdshuset har vi anpassat verksamheten efter nya restriktioner avseende Covid 19. Framöver avvaktar vi pandemins utveckling och till SOMMAREN 2022 hoppas vi att vi kan ses! Tills dess, MÅ SÅ GOTT OCH TA HAND OM VARANDRA!

Restaurangen är med i White Guide, guiden med Sveriges 600 bästa resturanger. Med poäng! Det högsta någonsin! Toppen tycker vi, kvitto på att vi gör något bra! Sommar 2022 kommer vi med säkerhet att servera frukost och möjligen middagar i mindre omfattning. I byn finns Hjortolars Kafé för goda lunchmackor och gofika samt Flokullornas Kök & Restaurang för lunch och middag.

Byalagets bastu vid Flosjön kan bokas via https://boka.se/lisskasbastu/info eller via oss då du bor här.

Boken "Dalarna, mat & dryck året runt. En guide till Dalarnas bästa resturanger och en kokbok året runt." kan beställas här. Pris 420 kr inkl. porto.

Paketerbjudanden, se Paketerbjudande

Kurser under sensommar och höst, se Kurser

COVID 19 Nya rutiner på Värdshuset
Nya rutiner är inga konstigheter, tvätta händerna och hålla avstånd! I köket är vi vana vid noggrannhet vid hantering av råvaror mm. Målsättning med denna information är att Du som gäst ska känna trygghet då Du besöker oss.

Hälsa hos gäster och vi i personalen är högsta prioritet. Enkel rutin som att personal och gäst regelbundet/ofta tvättar händer ordentligt med tvål och vatten eller handdesinfektion enligt folkhälsomyndighetens rekommendation är A och O. På varje allmän toalett samt i matsalen och biblioteket finns handdesinfektion.

Städrutiner är ändrade. Flera gången per dag torkas allmänna handtag, spolknoppar, kranhandtag, ja allt som berörs, med ytdesinfektion. Rummen städas noggrannt efter varje gästbesök och hanteras som en enhet. Trasor etc. byts för varje rum och ytor, handtag, ja allt som gästen tar i, desinficeras.

Frukost och middag: Personal styr flöden till frukostbuffén. Matsalen är rymligt möblerad och antalet personer begränsas till fyra vid varje bord. Vi serverar som vanligt vid bordet och bröd, smör och vatten finns för varje sällskap. Om antalet boende gäster blir många så fördelas frukost- och middagstider.

Spel och böcker: Vi tar undan spel etc. Handdesinfektion finns tillgängligt om man vill bläddra i en bok ur bokhyllan.

Om alla hjälps åt så kommer vi att klara denna pandemi. Vi hoppas att Du härmed kan känna Dig trygg och välkomnar Dig till Värdshuset!